Att leva och bo på Ingarö

Waterfronts_in_Sweden_96_2012För alla de som lever och bor på Ingarö går naturligtvis livet sin gilla gång. För de flesta av dessa människor är det inget speciellt med denna ö. Vi tror att det måste vara infödda som uppskattar denna ö på bästa sätt, och så är det på alla platser. Det är de som verkligen vet hur fint det är och har varit. I mångt och mycket är dessa förmodligen emot all typ av nybyggnad på denna ö, men det är något som de har fått lärt sig att leva med. På Ingarö finns det idag både villor, fritidshus samt vanliga hyreslägenheter sedan länge.

Om du är den som funderar på att bosätta dig på Ingarö kan det dock vara en lång väntan. De hyreslägenheter som finns på Ingarö är populära och går väldigt fort när det finns någon ledig. Här gäller det att ställa sig i kö och vänta på turen. För dig som vill flytta till Ingarö är det också så att du får räkna med att med populariteten stiger priserna. Detta gäller alla former av boende, vare sig du vill investera i ett eget hus eller om du vill hyra din bostad. Här kan du se aktuella slutpriser på bostäder.

För alla som idag lever på Ingarö finns alla de faciliteter och bekvämligheter som behövs för ett perfekt boende. Här finns det affärer och nöjen i mängder, samt att kommunikationerna med ett eventuellt jobb i Uppsala eller Stockholm är väl utbyggda. När du verkligen har ekonomisk möjlighet till ett boende på Ingarö kan detta vara ett av de bästa valen som du gör i ditt liv. Då är det dags att planera och ställa sig i kö direkt, så att du inte missar något när chansen kommer snabbare än vinden. Här gäller det att vara framme och knipa varje chans till ett liv på denna vackra och exklusiva ö.

För dig som har båt eller har funderingar på att skaffa en är Ingarö förstås en dröm. En del hus har egen brygga och det finns flera olika hamnar där man kan hyra sig en båtplats om man vill. Med Ingaröfjärden som utgångspunkt kan man sen utforska den vackra skärgården och besöka öar som Gåsö och Ägnö. Lockar båtdrömmen så kan du kolla här vad det finns för olika typer av privatlån och se var räntenivåerna ligger på ett ungefär.