Sevärdheter på Ingarö

När du åker till Ingarö på besök, en kortare tripp eller semester kanske du är den som gillar olika sevärdheter. Det gör vi också, och därför kan vi även rekommendera denna vackra och fina ö till alla andra likasinnade. Det första självklara som du finner på denna ö är naturligtvis Ingarö kyrka och de ägor som sköts av hembygdsföreningen på Ingarö. På dessa ägor hittar du ett museum, som är det bästa sättet att ta reda på mer om denna ö och dess historia. Det finns mycket sevärdheter på Ingarö, och det är verkligen en plats att besöka för den som vill vandra i orörd mark.

Här kan du vara den personen som gillar natur och fiskeliv. I det fallet kommer du att bli glatt överraskad av Ingarö, som kommer att ge dig precis allt som du önskar. För dig som gillar vandringar i orörd mark kommer säkerligen Långviksträsk att bli ett perfekt utflyktsmål. Detta är Värmdös 44:e naturreservat, och är en mycket vacker plats med länets största orörda myr. På Ingarö hittar du hela tiden nya vägar till fantastiska sevärdheter, där du alltid hittar väl utbyggda vandringsleder för din upptäckslusta. Här kan du vara allt från utflyktsmänniska till ornitolog och du kommer alltid att hitta något som gör dig glad och uppmärksam.

IngaröfjärdenFör dig som hellre tar dig ett dopp och solar dig under sommaren finner du även här sevärdheterna för just dig. På Ingarö hittar du massor av badmöjligheter i de mest underbara miljöer som du kan tänka dig. Här kommer du verkligen att få den ro och avkoppling som du behöver för att klara av en ny omgång jobb igen. Hur du än är som människa, och hur du än ser på det, kommer du alltid att finna dig på rätt plats vid ett besök på Ingarö, en av Sveriges vackraste och mest bevarade befolkade öar.

Att resa och upptäcka nya platser är tyvärr kostsamt ibland. Man måste ha någonstans att bo, betala för transporter och för aktiviteter man gör. Därför kan det vara en bra idé att spara en slant till kommande resor varje månad. Ju mer du lyckas spara, desto bättre reskassa kan du spara ihop. Genom att välja bra sparformer kan du också få avkastning på pengarna, mer info om detta finns här.

Bor du nära Stockholm och kan göra en dagsutflykt till Ingarö blir det förstås billigare, men bor du långt ifrån och vill stanna några dagar blir det desto mer dyrbart och en reskassa kan komma väl till pass för att finansiera boende med mera. Hos alltomspara kan du få tips på olika sätt att spara pengar, pengar som du sen kan lägga på resor.